Get Adobe Flash player

Uruguayské hovězí maso

steak

Firma IFC FOOD přichází na český trh s nabídkou vysoce kvalitního hovězího masa, které dováží z Uruguaye. Logicky se nabízí otázka - má smysl dovážet maso až z Jižní Ameriky? Jedná se skutečně o tak výjimečný produkt? V čem vlastně spočívá jeho kvalita? (čtěte více)


Plemeno a typ chovu

Volské maso

Zrání masa


Nabízené druhy masa


Kromě obvyklých druhů, jako jsou svíčková, vysoký roštěnec, nízký roštěnec a hovězí zadní, nabízíme také další atraktivní druhy. Více >>>


Recepty


Uruguayské hovězí maso má všechny předpoklady, aby steak z něj připravený měl chuť, která dokonale uspokojí nejnáročnější labužníky. Záleží samozřejmě také na profesionální přípravě - maso vždycky dotváří kuchař. Ovšem s možnostmi, které jihoamerické hovězí nabízí, se z každého kuchaře stává držitel čarovné vařečky. Více >>>