Grilování je oblíbená tradice

Vyžádejte na adrese info@ifcfood.cz nový katalog grilovacích kořenících směsí a objevte jak tradiční, tak nové směsi, které budou inspirovat vaši grilovací sezónu. Odborníci vývojového týmu čerpají nápady skutečně z celého světa.  

Mléčné bílkoviny v našem potfoliu

Odbornost společnosti InLeit v oblasti mléčných technologií nás učarovala. Jedinečný výrobní proces a zkušený výzkumný a vývojový tým zdatně konkurují v oblasti mléčných ingrediencí. Mají vysoce kvalitní produkty, které poskytují nové textury, nutriční vylepšení a inovativní aplikace. video

Přírodní emulgátor Herbacel® AQ® Plus Citrus

Funkční patentovaná citrusová vláknina eliminuje potřebu emulgátorů a poskytuje řešení bez E kódu na etiketě. Její emulgační vlastnosti zajišťují konzistentní, hladkou texturu a dokonalý pocit v ústech. Citrusová vláknina vyzdvihuje chuťové složky vašeho výrobku. Používá se u výrob studenou i teplou cestou a zjednodušuje vaše výrobní procesy. Herbacel® AQ® Plus Citrus…

Vláknina umí řešit problém nedostatku rajčat

Ceny rajčat v posledních měsících prudce vzrostly, což donutilo některé výrobce potravin přeformulovat své receptury s jejich vysokým obsahem. Výzvou je ale zachovat texturu a pocit plnosti v ústech. Začleněním citrusové vlákniny do rajčatových produktů můžeme poskytnout nákladově efektivní alternativu při zachování stejné lahodné chuti a textury. Výhody naší citrusové vlákniny…

Acerola powder jako náhrada za kyselinu askorbovou (E300) při výrobě chleba

Acerola Powder Origin™ AC17 a AC34 funguje jako přírodní bez E alternativa k použití kyseliny askorbové (E300), jejíchž vlastností se využívá při výrobě chleba pro její schopnost zlepšit vlastnosti těsta. V případě použití Acerola Powder se prokázalo, že nedochází ke změně reologických a fyzikálních vlastností chlebů v porovnání s použitím E300.  …

Optimalizace škrobové textury pomocí přídavku pektinu

Pektin má vynikající vlastnosti jako želírující činidlo, zahušťovadlo a stabilizátor. Je to přírodní vláknina, což z něj činí perfektní složku pro vytváření moderních produktů. V určitých aplikacích např. při výrobě ovocných pomazánek, náplní, bombónů atd. může částečná náhrada škrobu pektinem od Herbstreith & Fox velmi pomoct struktuře a stabilizaci Vašeho produktu….