Mléčné bílkoviny v našem potfoliu

Odbornost společnosti InLeit v oblasti mléčných technologií nás učarovala. Jedinečný výrobní proces a zkušený výzkumný a vývojový tým zdatně konkurují v oblasti mléčných ingrediencí. Mají vysoce kvalitní produkty, které poskytují nové textury, nutriční vylepšení a inovativní aplikace. video

Přírodní emulgátor Herbacel® AQ® Plus Citrus

Funkční patentovaná citrusová vláknina eliminuje potřebu emulgátorů a poskytuje řešení bez E kódu na etiketě. Její emulgační vlastnosti zajišťují konzistentní, hladkou texturu a dokonalý pocit v ústech. Citrusová vláknina vyzdvihuje chuťové složky vašeho výrobku. Používá se u výrob studenou i teplou cestou a zjednodušuje vaše výrobní procesy. Herbacel® AQ® Plus Citrus…

Vláknina umí řešit problém nedostatku rajčat

Ceny rajčat v posledních měsících prudce vzrostly, což donutilo některé výrobce potravin přeformulovat své receptury s jejich vysokým obsahem. Výzvou je ale zachovat texturu a pocit plnosti v ústech. Začleněním citrusové vlákniny do rajčatových produktů můžeme poskytnout nákladově efektivní alternativu při zachování stejné lahodné chuti a textury. Výhody naší citrusové vlákniny…

Acerola powder jako náhrada za kyselinu askorbovou (E300) při výrobě chleba

Acerola Powder Origin™ AC17 a AC34 funguje jako přírodní bez E alternativa k použití kyseliny askorbové (E300), jejíchž vlastností se využívá při výrobě chleba pro její schopnost zlepšit vlastnosti těsta. V případě použití Acerola Powder se prokázalo, že nedochází ke změně reologických a fyzikálních vlastností chlebů v porovnání s použitím E300.  …

Optimalizace škrobové textury pomocí přídavku pektinu

Pektin má vynikající vlastnosti jako želírující činidlo, zahušťovadlo a stabilizátor. Je to přírodní vláknina, což z něj činí perfektní složku pro vytváření moderních produktů. V určitých aplikacích např. při výrobě ovocných pomazánek, náplní, bombónů atd. může částečná náhrada škrobu pektinem od Herbstreith & Fox velmi pomoct struktuře a stabilizaci Vašeho produktu….

OVOCNÉ POMAZÁNKY BEZ PŘÍDAVKU CUKRU

Množství výrobků se sníženým obsahem cukru a nižším počtem kalorií neustále roste. Mnoho spotřebitelů se zaměřuje ve smyslu zdravé výživy také na ovocné pomazánky. Proto jsou typy pomazánek bez přidaného cukru stále populárnější, ale jsou také skutečnou výzvou pro výrobce. Můžete však využít náš pektin. Více…